У Дніпрі відбудеться спеціальний показ фільму "Довбуш" за участі творчої команди та акторів

25 серпня в Дніпрі відбудеться спеціальний показ фільму "Довбуш" за участі творчої команди та акторів. Захід відбудеться за підтримки Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Сеанс відвідають відомий український режисер Олесь Санін, продюсер Максим Асадчий та актори кінострічки. У ході події охочі матимуть змогу поспілкуватись з командою фільму, почути цікаві факти та зробити спільне фото!

Прем’єра "Довбуша" у Дніпрі — це частина великого всеукраїнського промотуру, що охопить понад 13 міст України. 

Початок заходу - о 18:00. Показ розпочнеться о 19:00 у кінотеатрі "Мост-Кіно" (вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2 - колишня вул. Глінки). Охочі матимуть можливість переглянути екшен з творцями кінострічки, дізнатись ексклюзивні деталі зі знімального майданчика та обговорити фільм!

photo_2023-08-21_10-12-39

"Довбуш" - це пригодницько-історична стрічка, що оповідає легенду про однойменного  карпатського опришка, який боровся за свободу своєї землі, волю та справедливість на ній. Олекса Довбуш, ватажок карпатських повстанців-опришків, є втіленням архетипу українця із почуттям власної гідності, який не є войовничим за своєю природою і понад усе мріє про мирне, вільне та щасливе життя на своїй землі. Та коли вороги зазіхають на його свободу, він готовий пожертвувати усім і зі зброєю в руках захистити гідність свою, свого народу і свою любов.

Трейлер за посиланням: ДОВБУШ | Фінальний трейлер I Прем'єра фільму 24 серпня 2023

Будемо раді бачити вас на показі цієї стрічки!