У Дніпрі відкриваються безкоштовні курси з ПДР: як отримати водійське посвідчення без грошей

У Дніпрі на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запускають безкоштовні курси з вивчення правил дорожнього руху. Ця ініціатива стала можливою завдяки змінам у законодавстві, які дозволили українцям самостійно вивчати теорію для отримання посвідчення водія. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Набір на курси вже стартував. Для участі достатньо зареєструватися за посиланням. Після завершення навчання учасники зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

«Офіційно складати іспит з теорії без підготовки в автошколі можна вже сьогодні. Звісно, цілком очевидно, що автошколи і надалі пропонуватимуть свої послуги. Але середня вартість такого навчання складає 4-5 тисяч гривень. Натомість наша мережа пропонує вивчити правила дорожнього руху абсолютно безкоштовно: для цього достатньо просто зареєструватися», — зазначає керівниця Гончаренко центру Дніпро.

Заняття будуть вести досвідчені викладачі дніпровської автошколи «Проспект». Вони мають багаторічний досвід роботи з підготовки водіїв і високий відсоток успішного складання іспитів з першої спроби.

Навчальний план курсів включає всі необхідні теми, передбачені програмою підготовки водіїв. Заняття будуть проходити у формі лекцій, практичних занять та тестування.

«Ми домовилися про співпрацю зі школою, яка випустила вже не одну сотню водіїв. Це десятки наборів, у кожному з яких фіксували надзвичайно високий відсоток успішного складання іспитів з першої спроби. Тож у якості майбутніх занять немає жодних сумнівів», — додає Вікторія Паніна.

Учасники курсів зможуть отримати всі необхідні знання та навички для успішного складання теоретичного іспиту. Вони також дізнаються про правила дорожнього руху, які допоможуть їм безпечно керувати автомобілем.

Гончаренко центр закликає всіх охочих, хто мріє отримати водійське посвідчення, скористатися цією безкоштовною можливістю.

Набір на курси вже стартував: для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

«Крім того, якщо людина вже має водійське посвідчення, але хоче актуалізувати знання з ПДР, вона також може зареєструватися на наші курси. Жодних обмежень для участі немає: лише бажання навчатися та здобувати нові знання», — наголошують в освітньому центрі.

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі для безпеки пішоходів та водіїв встановили новий світлофорний об’єкт