У Дніпрі в лікарні від важких ран на фронті пішов з життя титулований спортсмен (фото)

Повномасштабна війна забрала життя кікбоксера з Чернігівської області Сергія Лисюка, який захищав Україну в лавах ЗСУ. Трагічну звістку повідомив Комітет Верховної Ради з питань молоді та спорту. Сергій добре відомий спортсмен, він чемпіон світу з кікбоксингу, заслужений майстер спорту України. Багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів світу та Європи. Захисник, доброволець.

Трагедія сталася 12 листопада. Спортсмен підірвався на міні, виконуючи бойове завдання в одній із найгарячіших точок Донбасу.

Сергій потрапив до реанімаційного відділення однієї з лікарень в Дніпрі. Лікарі близько 10 днів боролися за життя титулованого спортсмена. Спортсмену ампутували ногу, але врятувати Сергія не вдалося. Травми виявилися надто тяжкими. 22 листопада Сергій Лисюк помер.

Сергій Лисюк – багаторазовий чемпіон Європи та світу. Він також працював викладачем кафедри фізичної підготовки Академії Державної пенітенціарної служби.

Сергій Лисюк загинув

«Від важких ран помер Сергій Лисюк. Гордість всієї спортивної України. Заслужений майстер спорту. Багаторазовий чемпіон світу з кікбоксингу. Тренер. Наш земляк. Світла і добра людина – і це не просто слова. Він таким був – на диво добрим і порядним.

На війну пішов добровольцем. Рік ходив з побратимами дорогами подвигу, болі та страждань. Одна з доріг стала останньою для Сергія.

Так жаль, коли гине такий дужий, підготовлений, обласканий любов’ю тисяч людей… Такий молодий чоловік. Спортивна гордість України».

сергій лисюк зигинув

Ось як про чоловіка згадує його дружина Олена Бібік:«Мабуть, на Небесах теж потрібно когось захищати»

Ти завжди посміхався у відповідь на будь-які труднощі і сміявся в очі небезпеці, завжди був чесним, справедливим і дуже скромним. Ти був моїм чоловіком, другом, братом, моїм життям! Мабуть, на Небесах теж потрібно когось захищати, інакше вони б не забрали тебе у нас. Не хочу вірити, що більше не побачу твоєї посмішки.

Шкода, що Господь не зберіг, того, хто Захищав Батьківщину.

 Мій оптимістичний і справедливий Янголе!

Сьогодні ми разом з тобою програли бій за твоє життя… Ні на хвилину не сумніваюся, що ти зробив усе що можливе і неможливе, щоб ЖИТИ! Ти завжди посміхався у відповідь на будь-які труднощі і сміявся в очі небезпеці, завжди був чесним, справедливим і дуже скромним. Ти був моїм чоловіком, другом, братом, моїм життям! Мабуть, на Небесах теж потрібно когось захищати, інакше вони б не забрали тебе у нас...Не хочу вірити, що вже не побачу твоєї посмішки … Як і обіцяла, не буду плакати.

Я помолюсь і поцілую нашого сина, як ти завжди просив… Люблю тебе безмежно ♥️

Сергій Лисюк загинув1Сергій Лисюк загинув2

У загиблого залишилися дружина і син.

родина

Прощання із Сергієм Лисюком відбулося у рідному Чернігові.