У Дніпрі виникла пожежа у багатоповерхівці: загинув чоловік та постраждала жінка, 13 осіб врятовано (Відео)

У Новокодацькому районі Дніпра напередодні ввечері виникла пожежа в одному з багатоповерхових будинків. Внаслідок пожежи загинув чоловік та постраждала жінка. Співробітники ДСНС врятували 13 людей, з них 3 дитини. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу ДСНС Дніпропетровської області.

Пожежа виникла приблизно о 21:30 в одній з багатоповерхівок на вулиці Велика Діївська Новокодацького району. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла у двокімнатній квартирі, розташованій на восьмому поверсі 10-поверхового житлового будинку.

img-5388.jpg

Через сильне задимлення, співробітники ДСНС одразу почали виводити на свіже повітря мешканців під’їзду разом з їхніми домашніми улюбленцями. Загалом було врятовано 13 осіб, з них 3 дитини.

img-5419.jpg

71-річна жінка, яку винесли з палаючої квартири рятувальники, отримала опіки нижніх кінцівок та отруєння продуктами горіння - її відразу направили до лікувального закладу. Також внаслідок пожежі загинув власник оселі, де виникло займання - 74-річний чоловік.

img-5447.jpg

Пожежу було локалізовано о 22:07 та повністю ліквідовано о 23:08. Вогнем було пошкоджено домашнє майно в кімнаті квартири на площі 20 квадратних метрів. До гасіння пожежі у багатоповерхівці залучено 17 чоловік особового складу ДСНС Дніпропетровщини та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі на Робочій під час руху спалахнула і згоріла вщент машина.