У Дніпрі за заявками громадян почистили від сміття берег річки у районі Фестивального причалу

У Дніпрі за заявками містян почистили берег річки у районі Фестивального причалу. Сміття потрапило туда після сильних дощів. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпровської міськради. 

У понеділок, 12 червня, дніпряни повідомили, що біля Фестивального причалу у воді плаває не лише сміття, а й навіть кілька дерев. Працівники КП "Благоустрій" та відділу гідроспоруд КП "УРЕА" чистили берег у вівторок та середу.

Також за заявками мешканців освітлено дитячий майданчик та пішохідну доріжку у дворі житлових будинків по провулку Вільнийому,  5, 7 та вул. Березинська,  39, 37.

Там встановили 8 опор, 14 кронштейнів, 14 світильників та протягли 310 метрів дротів.

Дуже дякуємо КП «Міськсвітло» та всім причетним за світло на дитячому майданчику будинків за адресою: пров. Вільний, 5,7 та вул. Березинська, 37, 39 – діти дуже раді, а батьки подвійно! - каже дніпрянка Сабіна.

А діти навіть записали на відео свою подяку.

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 55 звернень місцевих жителів.

Повідомлення  від містян надходили до Телеграм Чату Корбана – ТЧК, на пошту та на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги.

Мерія Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Такий контроль на всіх рівнях влади забезпечує ефективну і швидку реакцію на отриману інформацію та оперативне вирішення всіх питань з якими звертаються жителі міста.

Куди звертатися

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

  • (095) 816-39-11   
  • (093) 261-32-25   
  • (063) 402-79-56   
  • (063) 681-61-82   
  • (068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана ( https://t.me/korbanofficial/) приймає заявки цілодобово.