У Дніпрі за зверненням мешканців до Штабу взаємодопомоги Громадської ради по вул. Коробова, 5 відремонтували засувку на теплотрасі

Комунальні служби Дніпра оперативно реагують на звернення, які надходять до контакт-центру міської ради та Штабу взаємодопомоги Громадської ради. До телеграм-каналу голови Громадської ради Геннадія Корбана від мешканців будинку по вул. Коробова, 5 надійшло прохання щодо ремонту засувки на теплотрасі, яка відкриває чи закриває подачу теплоносія. Комунальники відремонтували засувку. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

0x0 (3)

"За кілька днів до закінчення опалювального сезону вийшла з ладу ця дренажна засувка, що підтікала. Дочекалися закінчення опалювального сезону, аби виконати її ревізію. Зараз її зняли. Після обстеження, якщо вона виявиться герметичною, то улаштуємо на місце, а ні, то замінимо цілком. Це звичний технологічний процес, складнощів не було. Загалом нині вже період, коли ми готуємося до наступного опалювального сезону - проводимо гідравлічні випробування магістральних трубопроводів. Якщо виявляємо пориви, то, звісно, ремонтуватимемо, зокрема й запірну арматуру. Словом, усуватимемо різні дефекти", - прокоментував старший майстер теплової дільниці КП "Теплоенерго" Роман Ягмуров. 

0x0 (4)

Місцева мешканка пані Алла зазначає:

"Комунальники – молодці: виконують свою роботу, аби ми наступного сезону були з якісним теплом. Вдячні".

0x0 (2)

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі комунальники завершили роботи з промивання магістральних водоводів у Новокодацькому районі.