Апетитно та соковито. Рецепт курячих відбивних в клярі з майонезом

Як відомо, кляр дарує м'ясним стравам апетитну хрустку золотисту скоринку. М'ясо в клярі виходить соковитим і апетитним, та не пригорає на сковороді. Щоб приготувати м'ясо з курки, рекомендують використовувати рідкий кляр, щоб м'ясо ним просочилося і стало соковитішим. "Дніпровська панорама" поділиться рецептом соковитих курячих відбивних в клярі з майонезом.

Інгредієнти для курячих відбивних з майонезом

  • Філе курячої грудки - 1 шт.
  • Майонез - 100 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Борошно пшеничне - 100 г.
  • Соняшникова олія.
  • Сіль і спеції.

Приготування курячих відбивних в клярі з майонезом

Перемішати яйця з майонезом виделкою, додати у суміш борошно. Посолити і поперчити до смаку, збити суміш блендером. Куряче філе нарізати на відбивні, відбити молотком, обваляти в клярі і смажити на розпеченій сковороді з двох боків до появи хрусткої скоринки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про рецепт курячих котлет з броколі та сиром в духовці.