У Дніпрі зацвіли перші магнолії. Де їх шукати та зробити незабутні фото

Дніпро розквітає разом із чарівними магноліями. Весна у Дніпрі розпочинається з неймовірного видовища – цвітіння магнолій. Ці чарівні квіти, родом з Південно-Східної Азії, протягом багатьох років прикрашають міські парки та сквери, даруючи мешканцям та гостям міста незабутні враження.

Зараз неймовірна краса на Успенській площі в Дніпрі, де квітнуть магнолії. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Департамент парків та рекреації Дніпровської міської ради.

Магнолія вважається однією з найдавніших квітучих рослин  та символічною квіткою у східній культурі і вирощується там протягом багатьох століть  
У Японії магнолія символізує любов, насолоду та вишуканість.

Аромат магнолії - кремово-солодкий з невеликими цитрусовими нотками, часто надихає парфумерів на створення квіткових композицій.

магно1

Магнолія – одна з найдавніших квітучих рослин на планеті. Її вишукані квіти, що нагадують за формою зірки, бувають білими, рожевими, пурпуровими та жовтими. У східній культурі магнолія вважається символом любові, краси та вишуканості.

В Японії цвітіння магнолій – це справжнє свято. Люди збираються у парках, щоб помилуватися красою цих квітів, влаштувати пікніки та зробити фото на пам'ять. Аромат магнолії – кремово-солодкий з невеликими цитрусовими нотками – часто надихає парфумерів на створення вишуканих квіткових композицій.

У Дніпрі магнолії розквітають трохи пізніше, ніж у Японії, але це не робить їх менш красивими. Найкращі місця, де можна помилуватися цвітінням магнолій у місті:

магно2

магно6магно5магно4

магно7

Де ще в Дніпрі ростуть магнолії 

Парк Шевченка: Тут ви знайдете цілу алею магнолій, що розквітають у різні кольори.
Ботанічний сад: У ботанічному саду Дніпровського національного університету представлена велика колекція магнолій різних видів. Відомо лише про поодинокі рослини.
Сквер Героїв: Цей сквер також славиться своїми мальовничими магноліями, але тут ще немає масового цвітіння.

Сквер Прибрежний і яхт-клуб Січ - стали незабутньої окрасою міста. Сюди приїздять відпочити люди з різних міст, щоб помиловатись красою. На сьогодні також відомо, що зацвіло лише декілька квіток.

Стежте за нашими публікаціями і ми вам будемо повідомляти про незабутню красу нашого міста.

Цвітіння магнолій – це справжня весна, яка дарує людям радість, натхнення та віру в краще майбутнє. Не пропустіть можливість помилуватися цими чарівними квітами!