У Дніпрі знайшов своє кохання, але війна все зруйнувала. В останню путь проводять воїна, який загинув на Донеччині

У Лозуватській громаді на Криворіжжі попрощаються з 29-річним Потіпко Іваном, який загинув у бою з російськими окупантами у липні цього року. Мешканець Дніпропетровщини народився у Кривому Розі, вчився на токаря у Синельніковому, а працював у Дніпрі у ремонтно-будівельній сфері. Саме у Дніпрі чоловік знайшов своє кохання та одружився. Але щастя подружжя було недовгим - війна все зруйнувала, забравши життя Івана. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку Лозуватської сільської ради на Facebook.

Дитинство і навчання Івана пройшло у селі Ранній Ранок Криворізького району, тут він і закінчив Гейківську загальноосвітню школу. Після школи він навчався у Сінельниківському ПТУ, де здобув спеціальність токаря. Потім працював у Дніпрі у ремонтно-будівельній сфері. В обласному центрі молодий чоловік і знайшов своє кохання. Одружилися 24 червня 2023 року, але щастя подружжя було недовгим.

Іван Потіпко вирішив стати добровольцем, і 8 березня 2023 року через Криворізький РВК був призваний до лав ЗСУ. Після короткого навчання він, як гранатометник, був направлений у зону бойових дій. 10 липня 2023 року Івана було смертельно поранено у бою на Донеччині.

"Іван по собі залишив незгасиму любов своїх рідних батьків та дружини, вічну сердечну вдячність і скорботу рідних, близьких та знайомих.

Пам`ятаємо цього мужнього оборонця нашої землі! Не забудемо!

Слава Україні! Героям СЛАВА!", - йдеться у повідомленні Лозуватьскої сільської ради у соцмережі.  

Церемонія прощання з захисником відбудеться у понеділок, 17 липня 2023 року, о 12:00 у селі Ранній Ранок Криворізького району біля школи.

Загинув боєць

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким полеглого українського захисника.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині в останню путь провели двох Героїв України.