У Кам'янському на голови людям можуть впасти балкони (Фото)

Мер Кам'янського Дніпропетровської області Андрій Білоусов витратив 20 мільйонів гривень на благоустрій клумби в той час, як на голови городян можуть звалитися балкони з фасадів у центрі міста. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на інтернет-видання 49000.

Величезні кам'яні брили неодноразово падали з цих балконів лише дивом не зачепивши людей, що проходять повз. Свіжі фотографії зроблені у самому центрі міста, на жвавій ділянці проспекту Шевченка. Там, де щодня тисячі людей йдуть у своїх справах, не замислюючись, яка смертельна небезпека нависла над ними у прямому розумінні.

Балкон будинок

Але замість того, щоб зайнятися аварійними фасадами, мер Кам'янського Андрій Білоусов вирішив, що для повного щастя мешканцям міста не вистачає клумби. Він витратив 20 мільйонів із бюджету на її реконструкцію, що чимало обурило кам'янчан.

Скрин соцмережа

Жителі Кам'янського здебільшого вважають, що у місті під час війни є важливіші статті бюджетних видатків. На ці гроші, наприклад, можна було допомогти захисникам на фронті, а не займатися ландшафтним дизайном. Але у мера Білоусова, певне, інші погляди: безпека людей та війна в країні явно не входять до списку пріоритетів міського голови Кам'янського.

Скрин соцмережа 1

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що жителі вулиці у Кам’янському зняли жартівливий ролик про величезні калюжі на дорозі.