У подруги спробувала: найпишніші оладки готую з м’якесенького тіста на кефірі

Оладки – улюблений варіант для сніданку у багатьох людей. Для приготування такої страви потрібно зовсім трішки вашого часу та зусиль, а в результаті у вас вийде апетитний десерт, повідомляє Дніпровська панорама.

Пишні оладки — це чудовий варіант для сніданку та перекусу, який завжди нагадує про теплі та затишні ранки. Кожен шматочок цього десерту, легко смажений до золотисто-рум’яного відтінку, створює справжню магію на тарілці. Страва, приготована за цим простим рецептом, приємно вразить вас своєю текстурою — пишною та легкою всередині, а зовні хрусткою та золотистою. А ось аромат ванілі швидко заповнить вашу оселю та допоможе прокинутись швидко та з усмішкою на вустах.

Інгредієнти:

1 склянка пшеничного борошна;
2 столові ложки цукру;
1 чайна ложка розпушувача;
1/2 чайної ложки солі;
1 яйце;
1 склянка молока;
2 столові ложки рослинної олії;
1 чайна ложка ванільного цукру.
Спосіб приготування:
Для початку у великій мисці потрібно з’єднати всі сухі інгредієнти. Просіяне борошно перемішайте з цукром та розпушувачем для тіста. Не забудьте додати і сіль. Наступним кроком змішайте в окремій мисці яйце, а потім додайте до них молоко, рослинну олію та ванільний цукор.

оладки1

Повільно почніть додавати рідку суміш до сухих інгредієнтів, постійно помішуючи, щоб утворити рівномірне та однорідне тісто без грудочок. Не варто замішувати тісто занадто довго, можете зупинитись, коли всі продукти рівномірно поєднались. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.

Ложкою розкладіть порції тіста на розігріту пательню. Оладки будуть готові, коли знизу стануть золотистими і зверху з’явиться бульбашкова текстура, це зазвичай займе 2-3 хвилини. Потім переверніть їх і смажте з іншого боку, поки вони не стануть золотистими і з іншого боку. Готову випічку перекладіть зі сковороди на паперовий рушник, щоб видалити надлишок олії.

Подавайте пишні оладки гарячими або теплими з медом, сиропом, фруктами, або іншими улюбленими начинками.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали

Такої смачної картоплі ви ще не їли. Цікавий рецепт картоплі по-селянськи