У Польщі мешканка Дніпропетровщини завадила грабіжникові та поплатилася життям, а її 14-річна донька тяжко поранена

У Польщі озброєний ножем чоловік вбив 37-річну українку та тяжко поранив її 14-річну доньку. Трагедія сталася у ніч на 16 квітня  у місті Легниця, що на заході країни. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на польське видання Fakty.lca.

За попередніми даними, зловмисник проник до будинку, де жили вісім українців - заробітчані та біженці. Чоловік мав мету пограбування, але на його шляху опинилася 37-річна Вікторія родом з Дніпропетровської області. Грабіжник завдав їй кілька ножових поранень, які виявилися смертельними. На крики жінки прибігла її 14-річна донька та інша мешканка будинку. Вони теж отримали ножові поранення.

Постраждалу дівчинку з колото-різаними ранами грудей з місця події доправили до лікарні. Їй зробили операцію, але лікарі оцінюють її стан як тяжкий.

За даними видання, батько постраждалої дівчинки знаходиться в Україні і може служити в ЗСУ.

Як виявилось, загибла жінка та її поранина донька - мешканки села Кам’янське Нікопольського району. Односельці вже відкрили збір коштів на лікування пораненої дівчинки. 

Як багато з вас знає у нас в селі сталось велике горе , на Пасху порізали молоду сім‘ю , мати (Вікторія Зінченко) вмерла одразу, дівчинка знаходиться в реанімації. По проханню односельців, просимо відкрити збір сім‘ї загиблої, сума нереальна , але разом ми можемо зберегти життя хоча б дитині, - йдеться у повідомленні у соцмережі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі раптово пішов з життя відомий ветеринар, який врятував сотні тварин.