Українські міста отримали від Дніпра автобуси, про які Філатов домовлявся з мером Мілана

Завдяки співпраці Дніпра та Мілана низка українських громад у різних областях отримала великі громадські автобуси. Про це ще навесні мер Дніпра Борис Філатов домовився зі своїм італійським колегою Джузеппе Салою. Таку співпрацю Філатов назвав потужним імпульсом для міжмуніципального партнерства обох країн. Загалом йдеться про майже 40 автобусів. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на міську раду.

Українські міста отримали від Дніпра автобуси

Щиро вдячний нашим італійським друзям за цю допомогу! Окрема подяка меру Дніпра Борису Філатову, який ініціював проєкт з пошуку автобусів для українських міст, — зазначив міський голова Кременчука Віталій Малецький.

Щодо оформлення необхідних для отримання транспорту документів Дніпро також надавав громадам консультації.

Українські міста отримали від Дніпра автобуси

Наша громада, як і багато інших, потерпає від війни. Але життя у громаді продовжується. Хочу висловити слова вдячності моєму колезі — меру Дніпра Борису Філатову. Розуміючи, як багато проблем у вас, ви попри все знаходите можливість, налагоджуєте досить серйозні партнерські відносини і вирішуєте питання не лише для свого міста, а й для багатьох українських громад, — підкреслила начальниця Чугуївської МВА Галина Мінаєва.


У багатьох містах автобуси використовують для підвезення дітей до шкіл.

Українські міста отримали від Дніпра автобуси

Без особистої участі, підтримки і допомоги Бориса Альбертовича цей проєкт не був би реалізований. Ми дякуємо нашим дніпровським друзям, нашим друзям в Італії за ту допомогу, яку вони надають у цей важкий час для України, — сказав Сарненський міський голова Руслан Серпенінов.

Найближчим часом Дніпро також отримає свою партію міланських автобусів, що використовуватимуться у напрямах для міського господарства.

Також раніше ми писали Плануйте маршрут: у Дніпрі з 10 жовтня діятимуть зміни в роботі громадського транспорту (схема)