Унікальний випадок в медицині. У Дніпрі лікарі врятували руку жінці, якій прогнозували ампутацію після важкого поранення (відео)

Лікарі дніпровської лікарні розповіли про унікальний випадок. Жінці, яка під час обстрілів у Бахмуті отримала наскрізне поранення кисті, рекомендували ампутацію. Проте дніпровські лікарі з лікарні №16 зробили неможливе та відновили жінці кисть. Зараз пацієнтка продовжує реабілітацію та майже повністю відновила функцію руки. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпро TV

Лікар 16-ї лікарні Дніпра щодня працює з найскладнішими пораненнями, як цивільних, так і військових. Завідувач відділенням відновної хірургії лікарні №16 Руслан Дараган відновлював кисть снайперу, який входить у 5-ку найкращих в Україні. Також серед унікальних випадків у його практиці — пацієнтка з Бахмута, якій команда хірургів врятувала руку від ампутації. Зараз жінка робить вправи для відновлення функції кисті. Пацієнтка дуже вдячна лікарю Дарагану та його професійній команді.

Детальніше про чуттєву історію порятунку дивіться у відео.

Нагадаємо, раніше ми писали

Крісла колісні, милиці, стільці-туалети, ходунки та інше. Де в Дніпрі безкоштовно отримати засоби реабілітації (фото)