Усі невдачі перейдуть до вас: чому не можна одягати чужі речі

У те, що енергетика зберігається від попередньої людини на чужому одязі, ще вірили з давніх-давен. Саме тому багато дорогоцінних речей передавалися з одного покоління до іншого. Люди були впевнені, що разом із ними передається багатство, влада та могутність. Якщо в людини було нелегке життя та нещасна доля, то її речі, не при якому разі, вдягати не можна. Вони лише передадуть таке ж складне життя, безліч розчарувань та негараздів. Що потрібно зробити, щоб убезпечити себе та своїх близьких від негативної енергії знайдених речей, докладніше розповість «Дніпровська панорама».

Чому не можна брати чужі речі та прикраси:

  • На думку езотериків, одяг найбільш схильний до енергетичного впливу, тому що контактують безпосередньо з енергетичним полем людини. Отримані чи подаровані речі найкраще не залишати собі, якщо ви не хочете привнести у своє життя проблеми та негатив.
  • Речі можуть бути прокляті, на них можуть бути пристріти або просто вони могли належати поганим людям. Особливо це стосується прикрас з дорогоцінним камінням.
  • Камінь-талісман – це дуже сильний енергетичний магніт, тож езотерики радять не залишати собі такі талісмани. Особливу небезпеку несуть: агат, гранат, рубін, тигрове око, аквамарин, менш небезпечні: місячний камінь, перли, онікс.
  • Уникайте прикрас із золота, міді, цирконію та платини. Лише срібло є цілком невинним металом, адже на чужому тілі воно може втратити всі свої властивості.

Якщо ви знайшли прикрасу з дорогоцінного металу, то в жодному разі не залишайте у своєму будинку, а тим більше не надягайте. Постарайтеся знайти господаря або просто здайте в ломбард.

Читайте також: Чому не можна показувати дитину у дзеркало до року: причини