В АТБ зробили важливу заяву для покупців. Шахраї від імені АТБ ошукують людей

Шахрайська активність не вщухає, а зловмисники постійно вигадують нові схеми, щоб обдурити людей. Останнім часом вони знову активізувалися, діючи від імені відомої торгівельної мережі АТБ. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Шахраї в Telegram шахраї поширюють фейкові публікації про "подарункові набори" від АТБ.

У популярних каналах Telegram з'явилися фейкові публікації про безкоштовні "подарункові набори допомоги", які нібито роздає мережа супермаркетів "АТБ" у зв'язку з річницею війни.

Шахраї стверджують, що з 20 до 24 лютого:

У магазинах "АТБ" можна отримати безкоштовні набори, до яких входить "усе необхідне", солодощі для дітей, замариноване курча та купон на покупки в "АТБ" на 850 гривень.

Для отримання набору нібито потрібно лише "подати заявку через офіційний чат-бот" у Telegram.

Важливо зазначити, що ця інформація є недійсною!

Мережа "АТБ" офіційно спростувала цю інформацію. 

"У зв'язку з наближенням річниці війни українці заслоговують на допомогу, тому кожен з 20 до 24 лютого отримає подарунок від "АТБ" - заява представників ТОВ "АТБ":

В цей набір буде входити: продуктовий набір зі всім необхідним, солодкий подарунок для дітей, замариноване курча та купон на покупки 850 грн(можете їх витратити в Атб)

Отримати набір у своєму місті можете тільки після подачі заявки через офіційний чат-бот АТБ - https://t.me/atb_ukraine_bot

*Дякуємо АТБ за таку гарну новину!

атб21

Усі акційні пропозиції від корпорації публікуються лише на офіційних сторінках та сайті мережі:

Сайт: atbmarket.com;

Facebook: facebook.com/ATB.Market.tm;

Instagram: instagram.com/atb.market.official.