В Україні роздають зимовий одяг: як подати заявку ВПО з Дніпропетровщини

Благодійні організації та їхні партнери продовжують допомагати українцям у підготовці до зими. Розповідаємо, як подати заявку, щоб отримати гуманітарну допомогу для себе або для своєї громади.

Фонд Terre des hommes в Україні у партнерстві з благодійним фондом “Добробут України” за підтримки Гуманітарного фонду для України в рамках проєкту “Забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих ВПО та непереміщених осіб у постраждалих від конфлікту районах України” продовжує допомагати українцям та надає засоби для індивідуального утеплення та утеплення житлових приміщень.   

Хто може отримати гуманітарну допомогу

Проєкт створено для допомоги в підготовці до зими постійних і тимчасових мешканців таких областей:

  • Чернігівської,
  • Сумської, 
    Харківської, 
  • Дніпропетровської, 
  • Запорізької.
  • Миколаївській. 


У рамках проєкту видаються набори для індивідуального утеплення та утеплення житлових приміщень, щоб допомогти підготуватися до зими. Наразі завдяки співпраці фонду з Charitable Foundation “Eudemony of Ukraine” проводиться реєстрація на видачу допомоги в Харківській та Чернігівській областях, а саме в громадах:

Чернігівська область – Городня, Ніжинська, Прилуцька, Куликівська, Носівська, Бахмацька, Чернігівська, Сосницька
Харківська область – Зачепилівська, Донецька громада, Харківська, Куп’янська, Вільшанська, Богодухівська, Люботинська, Золочівська, Ізюмська, Чугуївська.
Як отримати зимову гуманітарну допомогу
Щоб отримати таку допомогу для себе або своєї громади, потрібно заповнити онлайн-форму за цим посиланням.