Вам дуже сподобається. Печінка по-царськи

Куряча печінка по-царськи - чудова страва і для повсякденного, і для святкового столу. Ця дуже смачна закуска сподобається всім, пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Печінка 600 гр
  • Сухарі 1 ст. л.
  • Манка 0,5 склянки
  • Молоко 100 мл
  • Морква 5 шт
  • Цибуля 5 шт
  • Сіль, перець за смаком
  • Зелень для декору

Приготування

  • Беремо 600 гр курячої печінки, відразу кладемо у чашу блендера курячу печінку, панірувальні сухарі, манку, молоко, сіль і перець і все збиваємо до однорідної маси.
  • Отриману масу можна поставити в холодильник на пару хвилин, щоб все настоялось, поки готуватимемо інші інгредієнти.
  • Нарізаємо цибулю, чверть півкільцями. Нарізану цибулю відправляємо в сковороду, пасерувати. Щоб вона стала м'якою та прозорою.
  • Тепер натираємо моркву на великій тертці. Коли цибуля приготувалася, перекладаємо її в інший посуд, а на тій же сковороді обсмажуємо моркву до напівготовності і потім обов'язково її посолити. Цибулю та моркву з'єднуємо та перемішуємо.
  • Беремо форму для торта діаметром 26 см. повністю встеляємо її одним шаром фольги, щоб вона не протікала.
  • Тепер першим шаром викладаємо частину моркви з цибулею, розподіляємо рівномірно по всій формі, роблячи невеликий бортик, потім наступним шаром виливаємо частину тіста і так ще два рази, останній шар - обов'язково з тіста. І відправляємо у розігріту на 170 градусів духовку на хвилин 30-40.

Перед подачею прикрашаємо зеленню.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати найсмачніший львівський сирник.