Найсмачніший львівський сирник. Дуже просто приготувати
Якщо ви ніколи не смакували легендарний львівський сирник - це легко виправити. Дніпровська панорама пропонує легкий у приготуванні рецепт цього відомого смаколика.
Інгредієнти
- Яйця 3 шт
- Цедра лимона
- Сіль чверть чайної ложки
- Ваніль
- Манна крупа 1 столова ложка
- Цукор 120 гр
- Вершкове масло 80 гр
- Сир 400 гр
- Родзинки 50 гр
- Шоколад молочний 200 гр
- Вершки 12%. 60-70 мл
Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків, в жовтки натираємо одну цедру лимона, додаємо 1/4 чайної ложки солі, сюди ж ванільний цукор і столову ложку манної крупи, додаємо цукор і вершкове масло, і додаємо 400 грам сиру, головне, не знежирений Все перебиваємо блендером. Після збивання, має вийти кремова, однорідна маса. У білки додаємо щіпку солі і збиваємо до густої пінки, і додаємо в основну масу, промиті та обсушені родзинки. Все перемішуємо.
Готуємо сирник у формі для кексу, прямокутно довгастої. Попередньо змащуємо її олією або устелюємо пергаментом. Тісто рівномірно розподіляємо по всій формі. У цей час духовка вже має бути розігріта на 180°С. Ставимо готується на 40 хвилин.
Після того, як сирник приготувався, одночасно його потрібно придавити дощечкою, щоб він був рівномірним. Коли він охолонув, перекладаємо його в інший посуд, і зверху кладемо решітку. Тепер у молочний шоколад додаємо вершки і ставимо в мікрохвильову піч, щоб розтопився.
Після цього повністю покриваємо його шоколадом, і чекаємо щоб він застиг.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати миттєві пиріжки за 15 хвилин.