Вам дуже сподобається. Печінка по-царськи
Куряча печінка по-царськи - чудова страва і для повсякденного, і для святкового столу. Ця дуже смачна закуска сподобається всім, пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Печінка 600 гр
- Сухарі 1 ст. л.
- Манка 0,5 склянки
- Молоко 100 мл
- Морква 5 шт
- Цибуля 5 шт
- Сіль, перець за смаком
- Зелень для декору
Приготування
- Беремо 600 гр курячої печінки, відразу кладемо у чашу блендера курячу печінку, панірувальні сухарі, манку, молоко, сіль і перець і все збиваємо до однорідної маси.
- Отриману масу можна поставити в холодильник на пару хвилин, щоб все настоялось, поки готуватимемо інші інгредієнти.
- Нарізаємо цибулю, чверть півкільцями. Нарізану цибулю відправляємо в сковороду, пасерувати. Щоб вона стала м'якою та прозорою.
- Тепер натираємо моркву на великій тертці. Коли цибуля приготувалася, перекладаємо її в інший посуд, а на тій же сковороді обсмажуємо моркву до напівготовності і потім обов'язково її посолити. Цибулю та моркву з'єднуємо та перемішуємо.
- Беремо форму для торта діаметром 26 см. повністю встеляємо її одним шаром фольги, щоб вона не протікала.
- Тепер першим шаром викладаємо частину моркви з цибулею, розподіляємо рівномірно по всій формі, роблячи невеликий бортик, потім наступним шаром виливаємо частину тіста і так ще два рази, останній шар - обов'язково з тіста. І відправляємо у розігріту на 170 градусів духовку на хвилин 30-40.
Перед подачею прикрашаємо зеленню.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати найсмачніший львівський сирник.