Ваня, Соня, Оля, Саша, Влад, Андрій. У Дніпрі діти шукають маму і тата (фото)

Сьогодні хочемо познайомити вас із великою та дружньою родиною з Дніпра, якій не вистачає люблячих батьків. То ж знову просимо вас не обходити увагою наш допис та репостнути його собі на сторінку! Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на соцдепартамент Дніпровської міської ради.

раз

Іван

Іван –  хлопець серйозний, уважний на заняттях, старанно виконує прохання дорослих, полюбляє математику і захоплюється футболом. 

Софія

Софійка – емоційна, весела, легко йде на контакт. Дівчинка активна і наполеглива, проте з дорослими завжди ввічлива і тактовна. Їй подобається грати у рухливі та рольові ігри.

Ольга

Ольга кмітлива, активна та розсудлива. Любить допомагати дорослим. Дівчина відповідальна, ввічлива та охайна. У вільний час їй подобається малювати, робити аплікації, декламувати вірші.

Саша

Сашко веселий, жвавий і говіркий хлопчик. Має акторські здібності. Завжди уважний до прохань та зауважень дорослих. Проявляє дружелюбність та вміє співпережівати у спілкуванні зі своїми братами, сестрами та друзями. 

Владік

Владік активний і допитливий, полюбляє бути у центрі уваги. Він із цікавістю грає з однолітками, любить конструювати та грати з машинками.

Андрій 

Молодший Андрійчик – спокійна та дружелюбна дитина. Хлопчик намагається брати приклад зі своїх старших братів, а до сестер ставиться з увагою і теплом. Андрію подобається малювати, розфарбовувати розмальовки, дивитися мультфільми і слухати казки.

Ці шестеро завжди піклуються одне про одного, але мріють про батьківські тепло, увагу та захист.

Якщо ви відчуваєте у собі сили та бажання подарувати любов цій чудовій малечі - звертайтесь в управління-службу у справах дітей департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради за номерами: 066 973-22-76

раз1раз2раз3раз4раз5раз6раз7

Іван (13 років) - №0304633
Софія (11 років) - №0309241
Ольга (10 років) - №0309244
Олександр (9 років) - №0309250
Владислав (8 років) - №0309271
Андрій (7 років) - №0304632.

Нагадаємо, раніше ми писали

Три братики і сестричка шукають родину. У Дніпрі дітям потрібні мама і тато