Три братики і сестричка шукають родину. У Дніпрі дітям потрібні мама і тато

У Дніпрі діти шукають батьків. У сьогоднішньому дописі рубрики #ХОЧУДОДОМУ познайомимо вас із ще однією родиною, яка понад усе потребує батьків. Це четверо діток, які точно не залишать байдужими ваші серця!

14-річна Вікторія 

Найстарша 14-річна Вікторія – активна та контактна, відкрита для спілкування як з дітьми та дорослими, ввічлива та дружелюбна.  У майбутньому дівчина мріє стати фотографом. 

12-річний Ярослав

12-річний Ярослав –  спокійний та вразливий. Хлопцю подобається збирати конструктор Лего. З дорослими спілкується згідно етичних норм.  Ярославу подобається малювати та спілкуватися з сестрою і братами. Мріє стати кухарем.

9-річний Артем 

9-річний Артем активний, неконфліктний та товариський. Хлопець  завжди допомагає дорослим та добре спілкується з ними. З однолітками Артем доброзичливий, ніколи не свариться з іншими дітьми. Хлопчик закінчує 2 клас, йому подобається вчиться, особливо добре виходить математика. Він полюбляє конструктор Лего, ліпити та малювати. З сестрою та братами добре спілкується. Мріє стати електриком. 

Богдан, 6 років

Богдан, 6 років - трохи замкнений, але добрий та щедрий хлопчик. З однолітками грається в рухливі ігри. До дорослих відноситься з повагою, намагається виконувати інструкції. На заняттях активний. Має велику прив’язаність до старших братів та сестри. Він полюбляє конструктор Лего та цукерки. 

Цій четвірці підійдуть такі сімейні форми виховання, як: опіка, дитячий будинок сімейного типу, прийомна сім'я, усиновлення. Допоможемо дітям знайти родину разом!

Вікторія - ОСК № 0154475
Ярослав - ОСК № 0221508
Артем - ОСК № 0301312
Богдан - ОСК № 0329686

де

де1де2де3

Звертатися до служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР 066 973-22-76