Як стати водієм. У Дніпрі запускають безкоштовні курси з вивчення правил дорожнього руху

У Дніпрі на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр стартував новий набір на безкоштовні курси з вивчення правил дорожнього руху. Після завершення навчання всі учасники зможуть самостійно скласти державний іспит з теорії ПДР. Про це повідомляє Дніпровська порадниця. 

Це стало можливим завдяки змінам у законодавстві, які набули чинності у листопаді 2022 року. Тепер українці можуть отримати водійське посвідчення без відвідування автошколи.

Догляд за автомобілем взимку. Про що забувають досвідчені водії, мають штрафи і поломки

Ми вважаємо, що це важлива зміна, яка уможливить кожному українцю отримати водійське посвідчення незалежно від фінансового становища, – коментує директорка освітнього простору Вікторія Паніна.

Навчальний курс у Гончаренко центрі розроблений за стандартами автошкіл і включає в себе всі необхідні теми, передбачені програмою підготовки водіїв. Заняття проводять досвідчені викладачі дніпровської автошколи «Проспект».

Навчальний формат нічим не відрізнятиметься від викладання в звичайних школах, адже до команди Гончаренко центрів приєдналися досвідчені фахівці.

Як швидко розморозити лобове скло автомобіля: 10 ефективних лайфхаків

ехать

«Ми хочемо, щоб наші курси були максимально якісними та ефективними. Тому ми співпрацюємо з досвідченою автошколою, яка має бездоганну репутацію», – зазначає Вікторія Паніна.

Заняття проходять щонеділі о 15:00 за адресою вул. Старокозацька 40б (Гончаренко центр Дніпро). Для участі достатньо зареєструватися за посиланням.

«Ми запрошуємо всіх бажаючих стати водієм на наші безкоштовні курси. Немає жодних обмежень для участі: лише бажання навчатися та здобувати нові знання», – зазначають в освітньому центрі.

Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

Чому взимку категорично не можна ставити машину на ручник 

Якщо людина має водійске посвідчення, але хоче закріпити знання

Крім того, якщо людина вже має водійське посвідчення, але хоче актуалізувати знання з ПДР, вона також може зареєструватися на ці курси. Жодних обмежень для участі немає: лише бажання навчатися та здобувати нові знання», — наголошують в освітньому центрі.

Нагадаємо, раніше ми писали

Як прибрати неприємний запах в автомобілі: народні способи за копійки