З рибини виповз 15-сантиметровий глист. Мешканцю Дніпра продали небезпечного осетра, тепер цькують покупця

Елітну рибу з глистами продають на Дніпропетровщині. Про неприємну історію, яка трапилась, на своїй сторінці в Фейсбук розповів дніпрянин Ігор Нагорний. Чоловік купив осетрину в одній відомій точці, проте вдома, коли чистив рибину, побачив, як з нього виліз 15-сантиметровий гельмінт. Про те, як далі розвивались події, повідомляє Дніпровська порадниця.

Чоловік вирішив зробити свято, захотів побалувати батьків смачненьким. Придбав 2 кило осетрини, частину хотів засолити, частину відправити на уху, а залишок - посмажити. Але, на жаль, на нього та рідних чекало величезне розчарування.

Приїхав додому, почав чистити та різати і прозрів. З середини виповз величезний 15-сантиметровий глист (гельмінт). Звичайно їсти та готувати бажання відпало.

Зранку поспілкувався зі своєю лікаркою Христиною. Та порадила повернути товар господарям, та ще й попросила обов’язково сказати не продавати цю рибу іншим покупцям, бо це реальна загроза здоров’ю та життю не тільки людей, але навіть й тварин!, - розповів незадоволений покупець.

Він також звернувся до представників торгівельного закладу і розповів про неприємну історію.

Я написав про це представникам торговельного закладу, але у відповідь отримав лише посилання на Вікіпедію про гельмінтів. Після спілкування мене та мою родину почали хейтити в соціальних мережах.

Сказати, що я у шоці, це нічого не сказати. Я дуже хочу, щоб люди, які продають таке, а потім ще й влаштовують цькування з покупців, стали відомими.

Отже це точка на трасі до Павлограду у Новомосковському районі, у інстаграмі raki_nmsk

А це, власне, і фото чищеної елітної осетринки. Те, що шокувало покупця

кракра1

у Дніпрі продають осетрину з глистами

Нагадаємо, раніше ми писали

В Україні дорожчає молочка. Які ціни у Дніпрі