На Дніпропетровщині ракетних атак зазнали одразу три міста: 250 доба добігає кінця

Добігає кінця 250 доба повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Це був дуже важкий день для всієї країни, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на пост голови ДОР Миколи Лукашука. 

обл

На Дніпропетровщині ракетних атак зазнали одразу три міста: Дніпро, Кривий Ріг та Павлоград. Ціллю окупантів стала енергетична інфраструктура, у Кривому Розі росіяни вдарили по промисловому підприємству. Є серйозні руйнування енергетичних об‘єктів.

В Нікопольському районі уламками збитої ракети пошкоджено приватний будинок. 

Також в одному з районів області виявлено уламки збитого «Калібру». Завтра їх знищать піротехніки. 

На щастя, маємо і хорошу новину: внаслідок ранкових ракетних ударів в області ніхто не постраждав. Це головне. А інфраструктуру ми відновимо.

обл1

Триває робота з розмінування територій. Сьогодні піротехніки Дніпропетровщини знищили 131 вибухонебезпечний предмет в нашій області і ще 5 на Херсонщині.

Дякую нашим героям. Силам ППО, котрі знищили майже всі ракети, які летіли вбивати українців. Енергетикам за те, що роблять все можливе, аби наші люди залишалися зі світлом, поки російські нелюди чинять терор. Рятувальникам, які ліквідовують наслідки ворожих атак. Військовим, які женуть російській окупантів з української землі. В України є майбутнє, бо в України – незламна нація, яка робить і зробить все для Перемоги. Впораємось. Віримо в ЗСУ, в Президента і йдемо до спільної мети. Тихого вечора. 

Нагадаємо, раніше ми писали: Доставайте теплые куртки: какая погода в Днепре будет 1 ноября