Велика втрата для Дніпра та України. Війна забрала Ольгу Гриценко

Трагічну новину повідомили в групі Події Ігрені. Загинула Ольга Гриценко - людина, яку добре знали, поважали. Це була жінка з великим серцем, щирою душею та завзяттям, про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Ця клята війна забрала у нас неймовірну людину, душу Ігрені - Ольга Гриценко.
Мабуть, немає нікого, хто не знав нашу Олю, кому вона допомогла - словом чи ділом. Людина з великим серцем, морем енергії та ідей, рушальна сила та двигун громадського життя. Сильна, смілива, принципова, чуйна, мудра, енергійна, просто найкраща. Прекрасна жінка, друг, волонтер, Патріот, громадський діяч, засновник та адміністратор спільноти "Події Ігрені". Оля - справжній приклад людяності та добра. Вон жила для людей і заради людей загинула.
Немає достатньо слів, щоб висловити біль і сум такої втрати. Неможливо усвідомити, що нашої Олі з нами більше немає. Її світла пам'ять назавжди залишиться в наших серцях. Ця війна забрала в нас частину душі нашої громади.

Вічна пам'ять і слава Героїні!
Щирі співчуття родині, близьким та друзям 

Згодом буде повідомлено про прощання та поховання.

Редакція сайту Дніпровська порадниця висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Наш колектив добре знав Ольгу Гриценко. Дякуємо їй за роки співпраці, взаєморозуміння та підтримку... Важка втрата...

оля1

неверится

оля2

оля3

світла

Нагадаємо, раніше ми писали

Йому було лише 24. На колінах в останню путь провели солдата з Дніпропетровщини (фото)