Велика втрата. На Дніпропетровщині пішов з життя професор та викладач

Дніпропетровщина сумує. Пішов із життя доктор філософських наук, професор Криворізького національного університету Володимир Капіца. Йому було 78 років, повідомляє Дніпровська панорама.

Про смерть колеги з глибоким смутком повідомив колектив КНУ.

З глибоким смутком колектив Криворізького національного університету сприйняв звістку про те, що пішов із життя доктор філософських наук, професор Капіца Володимир Федорович.
Високоосвічена інтелігентна людина та видатний науковець. Його внесок у формування та розвиток філософської думки країни – неоціненний!

Пам’ятатимемо Володимира Федоровича – володаря неординарної наукової думки і непохитної авторської позиції.
Світла пам’ять про талановитого досвідченого керівника, викладача, науковця залишиться в серцях усіх, хто мав честь із ним співпрацювати!
Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким.
Поділяємо їх біль та горе..., - написали в повідомленні колеги КНУ.

професор капіца

«Володимир Федорович був високоосвіченою, інтелігентною людиною і видатним науковцем, - підкреслили в університеті. - Його внесок у формування та розвиток філософської думки країни – неоціненний. Пам’ятатимемо його як володаря неординарної наукової думки і непохитної авторської позиції. Світла пам’ять про талановитого й досвідченого керівника, викладача, науковця залишиться в серцях усіх, хто мав честь із ним співпрацювати!»

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, ранее мы писали

Заперечувала вагітність та скаржилась на здуття. На Дніпропетровщині швидка прийняла пологи у жінки