Відданий справі вчений і талановитий педагог: у Дніпрі пішов із життя Сергій Носов

У Дніпрі 20 липня 2023 року передчасно на 61-му році пішов із життя доцент кафедри психіатрії, наркології і медичної психології Дніпровського державного медичного університету, кандидат медичних наук Сергій Григорович Носов. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку Дніпровського медуніверситету у Facebook.

Сергій Носов працював на кафедрі психіатрії, наркології і медичної психології  від моменту її створення у 1986 році. Він пройшов шлях від клінічного ординатора до доцента.

"Був знаним фахівцем у галузі психіатрії, членом Української протиепілептичної ліги. Особливу увагу приділяв питанням епілептології й органічної патології головного мозку. За роки праці в університеті виховав два десятки поколінь лікарів-інтернів з фаху психіатрія. Приділяв увагу підвищенню кваліфікації лікарів психіатрів та наркологів на циклах тематичного удосконалення. Також багато років виконував обов'язки заступника декана з наукової роботи факультету післядипломної освіти ДДМУ. На кафедрі був відповідальним за навчально-методичну роботу.

У пам’яті колег і студентів Сергій Григорович залишиться як надійний, відданий справі вчений і талановитий педагог", - йдеться у повідомленні Дніпровського медуніверситету.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що загинув військовий капелан Марк Купчененко з Дніпропетровщини.