Віденський вишневий пиріг: насолода літом у кожному шматочку

Сезон вишні у розпалі, а це значить, що настав час поласувати неймовірно смачним Віденським вишневим пирогом! Цей пиріг поєднує в собі ніжне тісто, ароматну вишневу начинку та хрусткі мигдальні пелюстки, створюючи справжній шедевр смаку, повідомляє Дніпровська порадниця.

Приготувати Віденський вишневий пиріг дуже просто, а результат вас приємно здивує. Завдяки цьому рецепту ви зможете насолодитися домашньою випічкою, яка гідно складе конкуренцію вишуканим десертам з кращих віденських кав'ярень.

Інгредієнти

Борошно пшеничне - 200 г;
Яйце - 4 шт.;
Масло вершкове-150 г;
Цукор - 120 г;
Розпушувач - 1 ч. л.;
Ванілін;
Вишня - 200 г;
Мигдальні пелюстки (за бажанням).

Приготування

  1. М'яке вершкове масло збиваємо разом із цукром, до стану крему. Продовжуючи збивати, вводимо яйця. Додаємо борошно разом з розпушувачем та ваніліном. 
  2. Все перемішати. Форму застелити пергаментом, викласти тісто. На тісто викласти вишню, присипати мигдальними пелюстками. Відправляємо до духовки на 25-30 хвилин.

Також раніше ми писали Компот з черешні та липи. Це не просто смачний напій, це справжня вітамінна бомба