Відключення води у Дніпрі: де сьогодні тривають аварійні ремонтні роботи (адреси)

Через аварійні роботи у Дніпрі 23 грудня деякі мешканці залишились без води, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Де відновлено подачу води

Станом на 6:00 відновлено водопостачання у мешканців будинку по вул. Кошова, 28. Його тимчасово було припинено на прохання обслуговуючої організації для проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах.

Аварійні роботи тривають

З самого ранку аварійна бригада КП "Дніпроводоканал" продовжить ремонтні роботи на вул. Космічна, 5. Наразі відновлено водопостачання на вул. Космічна, 9, 9а, вул. Мандриківська, 276-323, пров. Землеробський, пров. Мандриківський, узв. Кодацький. Проте як тільки комунальники розпочнуть роботи, то подачу води буде перекрито.

Тривають аварійні роботи на вул. Березова, 19. Відсутнє водопостачання у мешканців цієї вулиці.

Водопостачання за зазначеними вище адресами відновлять одразу після завершення робіт.

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

За минулу добу, 22 грудня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 41 засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також ліквідовано 27 пошкоджень на мережах водопостачання.

Тепло

У звичному режимі працюють всі об'єкти теплопостачання КП «Теплоенерго», КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цих КП.

Нагадаємо, раніше ми писали: Водіям варто бути особливо обережними: якою буде погода у Дніпрі на Святвечір та Різдво