Водіям варто бути особливо обережними: якою буде погода у Дніпрі на Святвечір та Різдво

У суботу, 23 грудня, в Україні, окрім південних областей, пройде невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер західний, 7 - 12 м/с, місцями пориви, 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 °С, вдень +4...+9 °С, на півдні до +11 °С. Такий прогноз оприлюднив кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, передає Дніпровська панорама.

У суботу, 23 грудня, практично на всій території України буде волога, помірно прохолодна погода з невеликими опадами - мокрим снігом або дощем, повідомляє Укргідрометцентр.

На сході та південному сході країни прогнозується дощ і мокрий сніг; температура вночі та вдень 1-6° тепла.

На решті території місцями невеликий мокрий сніг, уночі в Карпатах помірний сніг; на дорогах подекуди ожеледиця; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у західних областях пориви 15-20 м/с.

завтра

У неділю, 24 грудня, у північних та західних областях пройде дощ, місцями з мокрим снігом. На решті території країни без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7 - 12 м/с, пориви, 17 - 22 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 °С, вдень +5...+10 °С, у Криму та на Одещині до +12 °С.

Уночі синоптики прогнозують місцями невеликий сніг, у південній частині, вдень і в західних, східних і північно-східних областях помірний сніг, на решті території без опадів; на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, вночі в південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Прикарпатті та крайньому півдні країни до 12°. У Карпатах сніг, температура вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу.

завтра

Про погоду на Різдвяні вихідні розповіла синоптик Наталка Діденко

23, 24 грудня в Україні очікується невелике похолодання. Власне, вже почалося. Окрім сходу та півдня.

Завтра, у суботу, та на Святвечір і Різдво, переважатиме волога погода - або з опадами, або просто хмарно.

Вітер буде західних напрямків, рвучкий, часом до сильного.

Температура повітря - невеликі "мінуси" чи близько нуля і вночі, і вдень.

А вдень 25-го грудня, якраз на Різдво, потепліє до +3+9 градусів!

діденко

Нагадаємо, раніше ми писали: Новорічні лайфхаки: як заощадити гроші та створити святкову атмосферу