Відкрийте весну у Ботанічному саду Дніпра: екскурсії, майстер-класи та розпродаж

Цієї суботи, 23 березня, Ботанічний сад запрошує вас на справжнє свято весни. З 10:00 до 16:00 на вас чекають екскурсії, майстер-класи, розпродаж кімнатних та садових рослин, а також затишна атмосфера та море квітів, повідомляє Дніпровська порадниця.

ботсад Дніпро

Що вас чекає:

Екскурсія дендрарієм: дізнайтеся про унікальні рослини з усього світу, їхні особливості та цікаві факти. Екскурсії розпочинаються о 10:30, вартість – 30 грн.

Майстер-клас з малювання на воді: спробуйте себе в новому творчому напрямку та створіть власний шедевр. Майстер-клас буде проходити з 11:00 до 14:30 у виробничій теплиці, вартість – 100 грн.

Продаж кімнатних рослин: оновлюйте свою домашню колекцію зелених друзів! У виробничій теплиці ви знайдете широкий вибір кімнатних рослин на будь-який смак.

Обмін рослинами "з вікна на вікно": поділіться своїми екзотичними екземплярами або знайдіть нових зелених друзів. Обмін буде проходити у виробничій теплиці.

Продаж деревних рослин відкритого ґрунту: озеленюйте свою ділянку саджанцями плодових дерев, чагарників та квітів. Рослини можна буде придбати в парниках.

ботсад Дніпро

Вхід до ботанічного саду:

Дорослий – 45 грн.
Дитячий – 15 грн.

ботсад Дніпро

Зверніть увагу: вхід з собаками до ботанічного саду заборонено.

Також раніше ми писали Може призвести до інвалідності. На Дніпропетровщині активізувались кліщі