Відома астролог передбачила чи закінчиться війна навесні

Астролог Яна Тимощук розповіла, що відбудеться в країні цієї весни, над якими містами нависла небезпека, коли можливий великий контрнаступ, і чи закінчиться війна цього року. Про відповіді астролога на найважливіші питання повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на сайт агенства УНІАН.

Як пов'язані нібесні та земні події

До 22 квітня транзит Юпітера перебуватиме в Рибах, а це говорить про те, що Україна отримала всю зброю, яку їй міг дати Захід і Америка. Далі ми будемо чути наративи наших партнерів і союзників про те, що поставки більше неможливі, бо на це немає коштів. 

З 22 квітня до 1 травня Юпітер з Риб перейде в знак Овна. У цей період наша країна перебуватиме в запеклій боротьбі - як внутрішній, так і зовнішній. Те, що зараз відбувається в Україні, на руку нашому ворогові, але українці продовжать боротися за свою незалежність, за те, щоб отримати свої території назад.

Якими будуть ще два місяці весни для України

В цілому квітень і травень будуть хиткими для нас. Це тривожний час, коли запуститься невідворотний процес. Нам може здаватися, що ми перебуваємо в глухому куті, що немає розвитку. Тому не варто чекати на мирну угоду. Воа буде підписана мінімум до 1 травня 2024 року. 

Також важливі процеси запустяться після 20 квітня, коли буде сонячне затемнення. Ми будемо боротися з обманом, ілюзією. Можуть бути судові розгляди, пов'язані з політиками,- поділилася висновками астролог 

бій 1

Які події відбуватимуться на фронті

У квітні ми побачимо нетрадиційне ведення війни. Можуть бути провокації, пов'язані з водосховищами. Наприклад, 4 квітня був прорив дамби в Донецькій області, але все це трапляється через те, що стався релігійний розкол в суспільстві. На жаль, надалі можуть бути провокації навіть з боку ось цих релігійних діячів і людей, які перебувають в супротиві. Небезпека є і для АЕС. Росія може застосувати біологічну або хімічну зброю. 

У квітні-травні буде стояти вибір перед управителями різних країн, їм доведеться визначатися за кого вони і чиї вони союзники. Може бути така риторика, тому що буде незрозуміло, як ми будемо діяти далі - ми будемо цю війну завершувати або будемо її продовжувати, чи буде якийсь договір або ми йдемо в стан довготривалої війни. До червня будуть "американські гірки", коливання,нестабільність. А потім все стане на свої місця,- розповіла Тимощук

Над якими містами нависла небезпека

Поки я бачу, що країна-агресор продовжить обстрілювати наші міста. Дуже сильна активізація буде в Одесі та Одеській області. Далі ми будемо бачити обстріли окупованих міст. Я не бачу припинення вогню в Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та Бахмуті. У Нікополь, наприклад, може прилетіти ракета абсолютно випадково, - вважає астролог.

Найсприятливіший період для нашого контрнаступу

Наприкінці квітня ЗСУ почнуть готуватися до цього. 4 червня енергія Марса дасть нам поштовх швидше рухатися вперед, тому поблизу цього періоду ми можемо йти в контрнаступ. Але не варто очікувати, що він буде якимось масштабним. Це, скоріше, буде ривок, на який ніхто не очікував, але він стався,- каже Тимощук.

Проте вже восени може бути масштабний контрнаступ, який буде переможним, з дуже хорошими результатами. Це не буде в якійсь суперактивній фазі, тому що ми все ж більше займаємо оборонну позицію. Війна триватиме, скажімо так, на виснаження ворога.Важливо уточнити, що будуть і великі втрати з двох сторін. Протягом п'яти місяців нам буде важко. Однак ми можемо розраховувати на допомогу союзників. 

бій 2

Що говорять "небесні світила" про закінчення війни

Поки я бачу карту, яка говорить про те, що це все-таки тривала війна. Я не бачу швидкого завершення. Але цього року ми почнемо повертати наші території. Не можу сказати, що вони відразу всі повернуться під контроль України, але часткове повернення все ж буде. Якщо говорити, наприклад, про Крим, то випадає карта "Суд". Буде запекла боротьба за півострів. Якось ми будемо просуватися, буде битва на морі і багато смертей. Але поки я не бачу, що Крим повертається до України, - розповіла Яна Тимощук.

З липня місяця починається такий переможний період для нашої країни. Після 24 серпня, Дня Незалежності України, можливі укладення стратегічного союзу, партнерства з кимось, хто може гарантувати Україні безпеку. Тому можна сказати, що війна може закінчитися. Але важливо розуміти, що для нас означає перемога і чи згодні ми на ті умови, які нам пропонують.

Раніше ми писали про: Дніпро розквітає: магнолії у Прибережному і спірея на Набережній Перемоги (Фото)