Відпочинок на Азовському морі в Кирилівці провалений (відео)

Курортний сезон на Азовському морі безповоротно провалений, проте окупанти готують мелітопольців – до оксамитового, приваблюючи відпочиваючих чим можуть, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на РІА-Південь.

Так, у мережі показали, як виглядає Азовське узбережжя на зльоті літа. Спекотний серпень, залитий сонячним промінням пустельний пляж, легкий прибій... Романтичний пейзаж доповнює пес, який, мабуть, одухотворився атмосферою, і гуляє вздовж берега, ловлячи хвилі. Собаці добре. Це прямо відчувається через камеру. Людям, судячи з їхньої відсутності, не дуже.

Як виглядає відпочинок у курортній Кирилівці на Азовському морі, дивіться у відео

Далі для мешканців окупованого міста росіяни підготували пізнавальне відео про... медузи. Рашисти цілком серйозно вирішили показати мешканцям Мелітополя, як виглядають місцеві медузи-корнероти. Голос за кадром з гордістю мовить - "Так, ось це не те, що у Чорному морі" - демонструючи величезну медузу. Рашисти опублікували навіть пояснення до відео, мовляв, медузи Азовського моря – явище вражаюче.

Ну, а далі їх понесло:

Ці гарні істоти, відомі як корнероти, зараз гостять у нас на узбережжі. Їхні розміри вражають уяву, а попадання на тлі блакитної води створює вражаючий вигляд. Не забувайте, деякі види медуз можуть бути отруйними. Тому пам'ятайте про безпеку і не наближуйтесь надто близько до них, щоб уникнути неприємних наслідків, – пишуть рашисти.

Вийшла інструкція, не інакше, як для бурятів та інших прийшлих тубільців. Бо кому-кому, а мелітопольцям розповідати про медузи точно не потрібно. З цією напастю вони познайомилися ще раніше, ніж із окупантами. Зате ясно одне: з такою рекламою креативників від бога та реаліями курорту безтурботно відпочивати на морі можуть справді, хіба що мандрівні собаки.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Бердянську на Азовському морі процвітає новий вид бізнесу