Відпочинок у Карпатах. Куди поїхати та на що подивитися

Карпати —  це місце, яке прекрасне у будь-яку пору року. У величних горах можна знайти будь-який вид відпочинку: як активний, так і більш спокійний. Дніпровська Панорама склала для вас підбірку цікавих місць у Карпатах, де можна відпочити влітку душею і тілом, з посиланням на Вікна.

Карпатський біосферний заповідник

Говерла

Якщо ви любите пішохідні прогулянки, то це місце для вас. В Карпатському біосферному заповіднику ви знайдете безліч маршрутів: території Рахівського, Тячівського, Хустського та Берегівського районів. Проте ці місця потребують додаткового захисту, тому тут треба бути обережними.
І найголовніше, у цьому місці ви можете подолати найвищу точку України - величну Говерлу, яка покрита альпійськими луками, а подекуди й чагарниками. Тут можна побачити долину нарцисів, південно-західну частину Чорногірського хребта та відвідати Букові праліси.

Верховина

Коли чуєш слово Верховина, може здатися, що ми говоримо про назву ще одної гори. Однак ні, Верховина — це селище міського типу, що знаходиться у Закарпатській області. Що тут цікавого? Вздовж усієї Верховини протікає річка Чорний Черемош — священна ріка гуцулів. 
В цьому містечку відбуваються фольклорні фестивалі, концерти й традиційні заходи, які наповнені танцями, співами, народними костюмами та ремеслами , традиційними гуцульськими стравами цього регіону. 

Синевир

Синевир

Синевир — найбільше та найзагадковіше озеро Закарпаття. Воно заходиться серед гір, окутане хвойними лісами, що створюють мальовничі пейзажі та неймовірну красу цього місця. 
Звичайно, тут є туристичні бази, де готують національний угорський суп — бограч. Тут є можливість покататися озером на плотах, взяти учать у кінній або велосипедній прогулянці.

Східниця 

Східниця — курорт у Львівській області, де ви можете оздоровитися, відпочити від міської метушні. Воно зачаровує своїми гірськими лісами, зеленими полями та пагорбами. Це місце славиться природними лікувальними джерелами, де можна зробити оздоровчі процедури.
Лікування — не єдине, чим тут можна зайнятися. Тут є й активний відпочинок. Туристи можуть сходити у похід  по ягоди, поплавати на байдарках, зайнятися риболовлею та багато іншого. 

Тому доки наші захисники борються за наші території, де є вихід до наших морів, їдьте до Карпат і відпочивайте з користю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Дніпрі з'явився свіжий травневий мед. Скільки коштує та як придбати.