Відпочинок у Кирилівці. Як виглядає популярний курорт на Азовському морі у серпні (фото)

У Кирилівці на Азовському морі відпочинок уже друге літо не такий, як зазвичай. Окупанти звільнили курортне селище від відпочивальників та від можливості заробити на сезоні. І хоч календарне літо ще не завершується, кириляни, які ще намагаються хоч якось отримати гроші, закликають людей до себе, аби тільки зупинялись у них. Так приватний сектор намагаєтся зібрати хоч трішки сливок, користуючись нагодою.

Торік охочих їхати на відпочинок було вкрай мало, щоправда, цього року ситуація не змінилась. Окупанти захватили усі бази та впроваджують там свій режим. Люди, які мешкають у приватному секторі чи в квартирі, пішли своїм шляхом. Вони погоджуються здати кімнату на відпочинок по ціні чебурека за добу, хай тільки до них йдуть.

відпочинок у Кирилівці

А на пляжах пусто. Хоч як колаборанти та окупанти не заманюють рекламою та розповідями про квітучий сезон, це далеко не правда. Людей дуже мало. Ближче до вихідних сюди приїздять мешканці таких же окупованих територій, здебільшого з сусіднього Мелітополя, Енергодара, але відпочивають вони лише кілька днів.

Сміливців, які б бажали побувати на узбережжі Кирилівки на Азовському морі більше тижня - вкрай мало. Хтось скаржиться на відсутність грошей, а багато хто просто боїться їхати кудись із дому. До речі, маршрутки з Мелітополя до Кирилівки ходять дуже часто, їх додали більше із початком курортного сезону, але охочих їхати на море більше не стало.

відпочинок у Кирилівці1

Атракціони та гірки зараз пусті. Та й медузи нікуди не ділись.Їх не так багато, як кілька років тому, але вони можуть зіпсувати настрій. 

відпочинок у Кирилівці4

А оці, власне, і чебуреки, які готують у Кирилівці на Азовському морі. Щоправда, черг, як колись це було, тут немає.

відпочинок у Кирилівці5

А тепер подивіться, скільки коштують ті чебуреки і за скільки людей згодні здати куток відпочиваючим, аби тільки заробити хоч якусь копійчину. На превеликий жаль, в окупованій Кирилівці ходять не гривні, а російські рублі.

 

відпочинок у Кирилівці3

Нагадаємо, раніше ми писали

Такого нахабства ще не бачили. У Бердянську на Азовському морі працює аквапарк