Такого нахабства ще не бачили. У Бердянську на Азовському морі працює аквапарк

Бердянський аквапарк на Азовському морі, який відкрився буквально кілька днів тому, підняв ціни майже вдвічі. І це далеко не все, що чудять захватники в окупованому курортному місті на Азовському морі, передає Дніпровська панорама.

Відпочивальники розповідають, що половина гірок не працює. Сервіс жахливий

Бердянські колаборанти - максимально підвищують ціни, роблячи звичний для місцевих відпочинок - недоступним. Ще два дні назад вартість дорослого квитка була 1000 рублів, зараз вже 1800.

Бердянці плюються, такого нахабства вони ще не бачили: сервіс жахливий, половина гірок не працює, вода - брудна та вонюча, технічний стан атракціонів - небезпечний.

Працівники аквапарку розводять руками, та анонімно кажуть, що за відкриття, яке доречі не планували, тепер повинні дуже багато занести гауляйтерам. Комунальні підприємства міста надавали послуги по наведенню ладу перед відкриттям, а за це колаборанти запросили занести їм готівкою значну суму.

Цікаво, що наприклад у окупованому Криму ціни на аквапарк навпаки знизили, зробивши знижку для місцевих. Зараз там дорослий квиток - 1500 для приїжджих та 1150 для місцевих; дитячий - 1200 та 900 відповідно.

аквапарк бердянск

Аквапарк у Бердянську таки відкрили 30 липня

Нагадаємо, у перший день відвідування аквапарку була 1000 рублів для дорослих, 800 рублів для дітей. У перший день роботи людей дуже мало.

Співробітники аквапарку казали, що відкрили його на декілька тижнів. Проте вже сьогодні вони запевняють, що до кінця літа планують працювати.
Також нагадуємо що за словами співробітників, конструкції гірок ніхто не перевіряв перед відкриттям після довгого простою.

Нагадаємо, раніше ми писали

Персоналу немає. Безпеки немає. У Бердянську на Азовському морі відкривають аквапарк