Він місцева знаменитість і талісман. У Дніпрі на автовокзалі живе Цар (фото)

У Дніпрі в районі автовокзалу вже не перший рік живе пес на прізвисько Цар. Його ім'я написане на будці, щоправда, вона не така вже й добротна, як для власника такого титулованого чину. Кореспондент Дніпровської панорами поцікавився долею цього пса, і як виявилось, щось шляхетне у ньому є. Розповімо про все детальніше.

Мабуть, кожен, проходячи повз, мимоволі посміхається, прочитавши коротке "Цар" на такій задрипаній будці. А прочитавши напис, хочеться заглянути, хто ж там живе. Але ж дуже обережно!

Як стало відомо, Цар рідко сидить у будці.

Він весь час десь линдає, попри свій поважний собачій вік, завжди знайте собі пригод. На прив'язь його ніколи не садили, завжди ходить вільно, - розповів тутешній охоронець.

Він і розповів, як з'явився тут Цар.

Виявляється, йому вже більше 10 років. Колись тут в районі автовокзалу було чимало безхатченків собак, якась із них привела цуценят, вони ще були малі, але вже їли різну їжу. Та якийсь нелюд потроїв в районі всіх собак. Усі загинули. Це буле щось страшне. Люди плакали, коли бачили та знали про ті муки. А цей малий дивом залишився живим, його відпоювали та вже навіть не вірили в диво. Але воно таки сталося. Цуцик вижив. Тоді йому спорудули таку нехитру будку, тут він і прижився. Але про цеп та неволю він навіть ніколи й не знав. Вільний пес - куди хоче, туди і йде. 

За характером Цар ще той добряк, слухняний, у їжі не вибагливий. Їсть все, що дадуть, навіть макарони без підливки та зажарки. Але від ласощів не відмовляється.

цар2

Пережив Цар вже й другий "приліт" в район автовокзалу. Кажуть, він як ошпарений відчув неладне, як побіг ховатись! Мабуть так і вцілів. Бо його нехитро змайстрьована хатинка розлетілась. Задня стінка відлетіла далеко в сторону. 

цар

Царя тут усі люблять. Кажуть він талісман, який приносить удачу.

цар8

цар

Відпочивати на сонечку - одне з улюблених задоволень Царя. 

цар6

Не перина, але м'яко спати у будці Царевій.

цар5

цар4

цар7

Нагадаємо, раніше ми писали

Барахолка Дніпра у мажорному районі. Чим торгують і які скарби тут можна знайти (відео)