Владислава, Назар, Поліна, Максим, Марія, Тимофій. У Дніпрі 6 дітей шукають маму і тата (фото)

Діти без батьків – це антиприродньо! То ж давайте разом допоможемо цій прекрасній родині із 6-ох дітей із Дніпра, які шукають маму і тата. Про це повідомляє Дніпровська порадниця. 

Знайомимося

Владислава, 15 років 

Владислава, 15 років – найстарша з сім’ї. Відкрита для спілкування з більшістю однолітків. З дорослими спілкується ввічливо. Захоплюється футболом. Мріє працювати в поліції та про дружню та турботливу сім’ю.

ОСК 0279653

11-річний Назар 

11-річний Назар – активний, має лідерські якості та спортивний. 
Хлопцю теж подобається грати в футбол, і він хоче стати футболістом. Також Назару подобається боротьба. З дорослими спілкується добре. З однолітками та братами і сестрами спілкується добре. Мріє про дружню та турботливу сім’ю.

ОСК 0279452

Поліна, 10 років

Поліна, 10 років –  активна, лагідна та самостійна. Дівчинці подобається аплікація та робити трюки на турніках. З дорослими дівчинка поводить себе ввічливо. Грається в основному з і своїми братами та сестрами. В школі навчається добре, їй це подобається. До братів та сестер добре відноситься, має з ними дружні стосунки. Поліна хоче стати  поліцейським, як її сестра.  Мріє про дружню та турботливу сім’ю.

ОСК 0279454

Максим, 8 років

Максим, 8 років – активний, не конфліктний та товариський. Хлопець  завжди допомагає дорослим та добре спілкується з ними. З однолітками Максим доброзичливий, ніколи не свариться з іншими дітьми. Хлопчик закінчує 2 клас, йому подобається вчиться.  Він полюбляє конструктор Лего та футбол. З сестрами та братами добре спілкується. Хоче стати продавцем. 

 ОСК 0282369

Марія, 7 років

Марія, 7 років – активна, добра та самостійна. Дівчинці подобається розмалювувати та збирати пазли. З дорослими вона поводить себе ввічливо. Проявляє лідерські якості в спілкуванні з однолітками, може їх зібрати та разом гратися. До братів та сестер добре відноситься, має з ними дружні стосунки. Марія хоче стати продавцем овочів.  Мріє про дружню та турботливу сім’ю.

ОСК 0342186

Тимофій, 3 роки

Тимофій, 3 роки – відкритий та комунікабельний. З однолітками тільки починає взаємодіяти та навчатися, як правильно спілкуватися. До дорослих відноситься добре. Має велику прив’язаність до старших братів та сестер. Він полюбляє мультики. Мріє про дружню та турботливу сім’ю.

ОСК 0398965

Якщо ви маєте бажання надати дітям сімейне тепло і турботу звертайтеся до управління служби у справах дітей за тел. 066 973-22-76

пнпн1пн2пн3пн4пн5