Вночі росіяни скерували на Дніпро п’ять ракет: коментар мера Бориса Філатова

В ніч з 2 на 3 вересня російські окупанти обстріляли Дніпропетровщину крилатими ракетами, «Градами» та важкою артилерією. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела. 

Вночі наші ППО знову збили всі ракети, запущені по Дніпру. П'ять із п'яти Іскандерів. Хлопці та дівчата, ви – Боги. Інших слів у мене просто нема, - повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

У Дніпровському районі українські військові збили всі п’ять російських ракет, які окупанти скерували на Дніпро. Падіння уламків спричинило кілька пожеж. Полум’я рятувальники загасили. Ніхто не постраждав. 

По Нікопольському району завдали ударів російські Гради та важка артилерія. Минулося без загиблих та поранених. У Нікополі без руйнацій. У Марганці понівечені кілька будинків, господарських споруд, автівок та газогонів.

У Криворізькому районі під ворожий вогонь потрапила Широківська громада. Є руйнування приватних будинків. Люди неушкоджені.

Окупанти обстріляли Широківську громаду. Зруйновано декілька приватних будинків. Без втрат. Ворог із важкої артилерії обстріляв Нікополь та із Градів Марганець. У Марганці пошкоджено два приватні будинки, дві господарчі споруди, автомобіль, чотири газопроводи. Горіли три гаражі та два автомобіля. Без втрат, - додав Олександр Вілкул.

Раніше ми повідомляли: Окупаційні війська завдали удару по Криворізькому та Синельниківському районах