Вночі ворог атакував дронами Дніпро й область: є влучання в приватне підприємство

Минулої ночі ворог обстріляв Дніпро й область дронами. Є влучання у приватне підприємство. За попередніми даними постраждалих немає. Подробиці того, як була відбита атака, написав у своему телеграм-каналі голова Дніпропетровської ОВА, передає Дніпровська панорама.

Відомо, що пожежа на місці влучання російського дрона охопила 4000 квадратних метрів. Зараз на місці працюють слідчі, вони фіксують злочини.

Важка ніч. Ворог атакував Днiпропетровщину дронами.  Два безпiлотники вiйськовi з повiтряного командування "Схiд" знищили. Ще один - поцiлив по приватному пiдприємству у Днiпрi. Там сталася сильна пожежа. Вогонь охопив 4 тис кв метрiв.  Кiлька годин наші рятувальники приборкували полум'я . Загоряння вже загасили.

 Минулося без постраждалих. Це - головне. Бо люди - то наша найбільша цінність. На відміну від окупантів, які для кремлівської верхівки є розхідним матеріалом.

 Дякую за новий ранок Богові та ЗСУ   Всім тихого продуктивного дня. На благо країни та спільної Перемоги,- написав Сергій Лисак.

                 

 Раніше ми повідомляли про: У Дніпрі пролунали вибухи. Що відомо