Вночі ворог атакував дронами Дніпро й область: є влучання в приватне підприємство

Минулої ночі ворог обстріляв Дніпро й область дронами. Є влучання у приватне підприємство. За попередніми даними постраждалих немає. Подробиці того, як була відбита атака, написав у своему телеграм-каналі голова Дніпропетровської ОВА, передає Дніпровська панорама.

photo_5264982241463878901_y

Відомо, що пожежа на місці влучання російського дрона охопила 4000 квадратних метрів. Зараз на місці працюють слідчі, вони фіксують злочини.

Важка ніч. Ворог атакував Днiпропетровщину дронами.  Два безпiлотники вiйськовi з повiтряного командування "Схiд" знищили. Ще один - поцiлив по приватному пiдприємству у Днiпрi. Там сталася сильна пожежа. Вогонь охопив 4 тис кв метрiв.  Кiлька годин наші рятувальники приборкували полум'я . Загоряння вже загасили.

 Минулося без постраждалих. Це - головне. Бо люди - то наша найбільша цінність. На відміну від окупантів, які для кремлівської верхівки є розхідним матеріалом.

 Дякую за новий ранок Богові та ЗСУ   Всім тихого продуктивного дня. На благо країни та спільної Перемоги,- написав Сергій Лисак.

                 Лисак 28 бер

 Раніше ми повідомляли про: У Дніпрі пролунали вибухи. Що відомо