Ворог протягом дня бив по території Дніпропетровщини з важкої артилерії. Є поранені та руйнування

Сьгодні протягом дня ворог знов атакував Нікопольщину. 9 березня обстріли відбулися тричі. По Червоногригорівській громаді гатили з важкої артилерії. Не обійшлося без постраждалих. Передає Дніпровська панорама з посиланням на телеграм-канал очільника Дніпропетровської обласної ради.

лукашук

Микола Лукашук надав інформацію щодо ворожих обстрілів 9 березня на своєму телеграм-каналі.

Терор Нікопольського району не припиняється. Є постраждалий.  Протягом дня окупаційна армія рф тричі завдала ударів по . Один 73-річний чоловік дістав поранення, постраждалого ушпиталили. Нині він в лікарні у стабільному стані,  - написав очільник ДОР.

скрин лукашук

Микола Лукашук висловив ставлення щодо ворожих дій на території Дніпропетровщини та всієї України та підкреслив силу українців в єдності.

Сили оборони, Президент, органи державної влади і місцевого самоврядування працюють для України та її народу. Наші люди допомагають державі, її захисникам і захисницям. Разом – сильні. І до нашої Перемоги – тільки разом.  Слава Україні! -- написав Микола Лукашук. 

 Раніше ми повідомляли Борис Філатов: "Ми повинні створювати інституції, які знайдуть і покарають усіх військових злочинців рф".