Воював у найгарячіших точках, мріяв повернутися додому. Дніпропетровщина провела в останню путь Олега Казанцева

Трагічна новина облетіла Синельникове Дніпропетровської області. 27 квітня під Бахмутом на Донеччині війна перервала життя молодого, повного сил та енергії військового Казанцева Олега Олександровича. Відважному воїну було 45 років, повідомляє Дніпровська панорама.

Боляче і важко повідомляти гірку новину про втрату ще одного захисника, вірного сина, який захищав українську землю. 

Випускник міської школи №2. Усе життя присвятив будівництву. Синельниківці знають Олега як майстра - «золоті руки». За що б він не брався, у нього все виходило. Бо був відповідальний, серйозний і талановитий.

З початком повномасштабної війни в Україні довелося опанувати нову професію – по захисту Вітчизни. Боронити країну Олег пішов у лютому 2022. Більше року прослужив у танковій бригаді. Здобув вміння та навички, бойовий досвід, авторитет серед побратимів. Тож недаремно воював у найгарячіших точках фронту. Мріяв повернутися додому, щоб під мирним небом ростити дітей – двох синів і донечку,  розбудовувати рідне місто і Україну.

Важко підібрати слова втіхи для найдорожчих людей – коханої дружини, люблячої матусі, дітей. Нехай добрий спомин про Олега Олександровича стане сильнішим за його смерть і завжди житиме в серцях всіх, хто його знав.  

Дякуємо Олегу за подвиг в ім’я України! Світла, вічна пам’ять!

Нагадаємо, раніше ми писали

Татка більше николи не побачить маленький син. Дніпропетровщина оплакує солдата, який загинув на Луганщині