Жіночі та чоловічі імена, які прирікають власників на бідність

Які імена обіцяють своїм власникам проблеми з грошима? Чи можуть імена притягувати бідність, і які якості, закладені в імені, програмують людину на злидні. Експерти назвали п'ять імен, власникам яких все життя доводиться боротися зі злиднями. У списку фінансово неуспішних людей: Анатолій, Роман, Адам, Кіра та Мілена, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Апостроф.

Анатолій

У таких чоловіків не розвинена мотивація. Вони можуть бути талановитими, працьовитими, але без підтримки легко опускаються руки. Анатолієва потрібно просто вчасно не підбадьорити і направити в потрібне русло. Адже є загроза, що вони покинуть розпочату справу. Ще не можуть планувати бюджет. Це ім'я не несе печатку злиднів, проте поруч із Анатолієм має постійно бути лідер, який вестиме його.

Роман

Романи погані фінансисти своїх капіталів, тому їм складно нагромадити гроші. Розкидають кошти по дрібницях. У той же час із них виходять не дуже хороші чоловіки, але безвідповідальні друзі. Недбалі в роботі, що може призвести до звільнення. Через інтриги від них відвертаються близькі. Старість можуть зустріти на самоті та злиднях.

Адам

Адами відрізняються слабкістю до представниць протилежної статі, на яких витрачають величезну кількість грошей. До кінця життя залишаються у розбитого корита, адже з одного боку прискіпливі до інших, а з іншого - можуть дорікати за власні подарунки.

Кіра

Кіри наділені від природи складним характером. Вони некеровані та часто перебувають у конфлікті зі своїми рідними. З віком вони ще більше втрачають гнучкість характеру, тому починають приваблювати більше нещастя.

Мілена

Ці жінки слабкі характером, немає власної думки, тому не пристосовані до життя. У них часто трапляються проблеми у спілкуванні з чоловіками, тому що їхня постійна зговірливість дратує. Не вміють вести бюджет, тому якщо нікого не буде поряд – можуть розтратити свої накопичення.

Нагадаємо, раніше ми писали: Уникайте спиртного. Жінки з цими іменами найчастіше страждають від алкогольної залежності.