Воював завзято, себе не жалів. На щиті героєм додому повернувся Володимир Гетік з Дніпропетровщини

На НЗФ розповіли про свого загиблого на фронті колегу Володимира Гетіка. Інформацію оприлюднила журналістка Тетяна Харлан у Фейсбук-спільноті Нікополь феросплавний, передає Дніпровська панорама з посиланням на Nikopolnews.

Раніше ми повідомляли, що мешканець Першотравненської громади сержант Володимир Іванович Гетік загинув 5 грудня під населеним пунктом Лиман Перший Куп`янського району, Харківської області. Він служив на посаді механіка-водія-електрика відділення управління батальйону взводу зв`язку.

Колеги з НЗФ уточнюють, що йдеться про 60-ту окрему механізовану Інгулецьку бригаду.

Володимир Гетік на війні мав позивний «Іванич». А у мирному житті працював електрогазозварником агломераційного цеху на НЗФ. Роботу свою любив, тому жодного разу за все життя її не міняв.

гет

Володимир був душею колективу. Завжди оптимістичний та життєрадісний він наче батарейка заряджав позитивом інших. Він міг знайти спільну мову з будь-ким. Дуже любив спілкування з людьми, а вони навзаєм ставились з добротою до нього,– пише Тетяна Харлан.

За її словами, Гетік був людиною не байдужою, як до долі підприємства, на якому працював, так і до долі країни. В 2017-му році, керуючись щирим бажанням захистити Батьківщину, він долучився до проведення АТО. Воюючи на сході країни, неодноразово був нагороджений відзнаками різних рівнів.

Маючи бойовий досвід, з початком повномасштабного вторгнення, він приєднався до лав ЗСУ.

гро

Казав:

«Якщо не я, то хто?» Воював завзято, себе не жалів, навіть новобранців навчав бойовим навичкам.

 Але, потрапивши під ворожий обстріл «Граду» групи евакуації поблизу н.п. Лиману Першого, Куп’янського району, Харківської області він загинув.

У Захисника України залишилась мама, сестри, дружина, дочка та син.

«Володимир до останнього подиху непохитно вірив у перемогу України над окупантами. І нам велів вірити. Це такий нам усім заповіт його. Він був щирим, добрим, люблячим. Справжній патріот. Нам усім його дуже бракуватиме».

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним і близьким.