Як правильно загадати бажання у новорічну ніч, щоб воно збулося

Як загадати бажання на Новий рік 2024. Новий рік - це час нових починань і здійснення бажань. Люди вірять, що якщо загадати бажання в новорічну ніч, то воно обов'язково збудеться.

Існує багато різних способів загадати бажання на Новий рік. Ось кілька найпопулярніших:

Загадати бажання під бій курантів. Це найпоширеніший спосіб загадати бажання. Потрібно просто закрити очі, загадати бажання і вимовити його в ніч на Новий рік, коли б'ють куранти.

Як правильно загадати бажання у новорічну ніч, щоб воно збулося

Усі люблять Новий рік. Це час, коли люди чекають дива і позитивних змін у своєму житті. Хтось хоче реалізувати задумані плани, хтось – просто хоче закінчення чорної смуги у житті.

Тож традиційно цієї ночі під бій курантів люди загадують бажання.

Є важливе правило – перед тим, як загадувати бажання в новорічну ніч, підготуйте до цього свій простір. Приберіть у квартирі, позбудьтеся старих речей. Пам'ятайте, що нове не приходить, якщо не прибрати старе.

Подякуйте року, що минає, за все, що в ньому було, навіть якщо відбувалися неприємні і погані речі. Проаналізуйте все, що з вами сталося і будьте вдячні за уроки.

Як загадати бажання на Новий рік 2024

Новий рік - це час нових починань і здійснення бажань. Люди вірять, що якщо загадати бажання в новорічну ніч, то воно обов'язково збудеться.

Існує багато різних способів загадати бажання на Новий рік. Ось кілька найпопулярніших:

Загадати бажання під бій курантів. Це найпоширеніший спосіб загадати бажання. Потрібно просто закрити очі, загадати бажання і вимовити його в ніч на Новий рік, коли б'ють куранти.

Загадати бажання на папері. Напишіть своє бажання на папері, спаліть його і попіл кидайте в шампанське, яке ви будете пити в новорічну ніч.

Загадати бажання на папері

Загадати бажання на мандарині. Напишіть своє бажання на мандарині, з'їжте його і кидайте лушпиння через ліве плече.
Загадати бажання на зірці. Закрийте очі, загадайте бажання і подивіться на зірку.

Ось кілька порад, які допоможуть вам загадати бажання на Новий рік:

Виберіть бажання, яке ви дійсно хочете здійснити. Не загадуйте бажань, які не є для вас важливими.
Формулюйте бажання позитивно. Наприклад, не бажайте "не хворіти", а бажайте "бути здоровим".
Вірте в те, що ваше бажання збудеться. Без віри ваше бажання не збудеться.

Загадати бажання під бій курантів

Це найпоширеніший спосіб загадати бажання на Новий рік. Потрібно просто закрити очі, загадати бажання і вимовити його в ніч на Новий рік, коли б'ють куранти.

Щоб зробити це, знайдіть місце, де ви можете побачити годинник, який відраховує час до Нового року. Коли годинник почне бити 12, закрийте очі, загадайте своє бажання і вимовте його вголос або про себе. Потім відкрийте очі і відпустіть своє бажання в Всесвіт.

Цей спосіб загадування бажань на Новий рік - це більш традиційний український обряд. Щоб його виконати, вам знадобиться мандарин.

Зніміть шкірку з мандарина і напишіть своє бажання на внутрішній стороні шкірки. Коли закінчите писати, з'їжте мандарин, а шкірку киньте через ліве плече.

Загадати бажання на зірці

Закрити очі, загадати бажання і подивитись на зірку - це ще один традиційний спосіб загадування бажань на Новий рік.

Знайдіть зірку, яка вам найбільше подобається. Закрийте очі, загадайте своє бажання і подумайте про нього протягом декількох секунд. Потім відкрийте очі і подивіться на зірку.

Як підвищити шанси на виконання бажання

Щоб підвищити шанси на виконання бажання, важливо дотримуватися кількох порад:

Вибирайте бажання, яке ви дійсно хочете здійснити.