Одіозна блогерка Алхім з Дніпра влаштовує скандальний корпоратив. Хто з українських зірок вліз у біду

Одіозна блогерка з Дніпра Анна Алхім, відома своєю скандальною поведінкою, влаштовує "Корпоратив". На платну зустріч з собою вона запросила фанатів. Зголосилися виступити на корпоративі й кілька українських зірок, Мережі відреагували на це осудом, повідомляє Дніпровська панорама.

Під шквал критики потрапили ведучий Анатолій Анатоліч, учасниця Нацвідбору на Євробачення SKYLERR та молодий співак Нікіта Кісельов.

Водночас ведучий Анатолій Анатоліч пояснив, чому вирішив взяти участь у святковому корпоративі.

алхім анатоліч

Він заявив, що прийняв рішення долучитися до події з благодійною метою. Крім того, сказав, що на заході хоче скористатися нагодою для того, аби висловити свої проукраїнські погляди та публічно засудити все російське.

Він розповів, що погодився співпрацювати за умови, що Анна публічно засудить зрадницю Анну Асті та людей, які дивляться російський серіал "Слово пацана". 

Анатоліч додав, що на заході відбудеться збір коштів для українських військових. Ведучий також пояснив, ніби "Корпоратив з Анною Алхім" – це форум для підписників, а не вечірка з алкоголем.

Аню знаю давно і неодноразово сам “цькував її носом” в її власні зашквари. Я погодився на участь у Алхім за умови, що вона публічно для п’ятисот своїх гостей і мільйонів підписників відправить на**й Асті та скаже, що “Слово пацана” дивляться дов****би. Я із задоволенням скористаюсь можливістю донести подібні меседжі для великої аудиторії Анни Алхім, – заявив Анатоліч.

Він додав, що вестиме “Корпоратив” виключно українською, а сам захід є форумом.

алхім корпоратив

Співаки SKYLERR і Нікіта Кісельов свою участь поки що не коментували. Також відомо, що в "Корпоративі" візьмуть участь блогери LEON 13 і Гарік Корогородський.

Корпоратив Анни Алхім

Подія запланована на 26 грудня. Її місце проведення поки залишається таємницею, але, за словами блогерки, гості отримають всі деталі разом з особистими запрошеннями.

Квитки на захід доступні для придбання на сайті, де є два різних варіанти: стандартний та VIP.

Варто відзначити, що пакет "Стандарт" вартістю 5000 грн обіцяє фуршет, шампанське, ікру та подарунки.

Водночас VIP-квиток включає всі вищезгадані переваги, а також ексклюзивний закритий обід із блогеркою у січні. Цей пакет коштує 38 тисяч гривень.

алхім афіша

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Алхім у своїх тікток та Instagram-сторіс розповіла про те, що дивиться россійскій серіал "Слово пацана. Кровь на асфальте".