"Я буду любити їх до кінця своїх днів". Наталя Могилевська стала мамою і розповіла про доньок

Наталія Могилевська стала мамою. Про це стало відомо буквально недавно.Історія про любов і силу.

Народна артистка України Наталія Могилевська під час святкового новорічного випуску "Вечірнього Кварталу" приголомшила зізнанням, що стала мамою під час повномасштабного вторгнення. 48-річна зірка тривалий час тримала в секреті новину, що вона всиновила двох доньок.

Діти з жахливим минулим

За словами Могилевської, дівчата є сестрами. Одній з них 2 роки, а іншій– 10.

"Дві дівчинки. Два рочки і десять", - зазначила співачка.

Зі сльозами на очах Могилевська розповіла, що у її дітей було дуже складне минуле життя і вони мали травматичне дитинство.

"Діти були дуже сильно травмовані. Наприклад, старша моя донечка декілька разів рятувала життя молодшої. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій родині, в столичне життя. І сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав", - відверто зізналася знаменитість.

Могилевська не стала розкривати подробиці про минуле своїх дітей, але сказала, що вони були змушені покинути рідну домівку через війну.

"Це моя найбільша мрія"

Співачка зізналася, що давно мріяла про дітей, але не могла їх завести самостійно.

"Це моя найбільша мрія, яка збулася. Я завжди хотіла бути мамою, але у мене не було можливості. І ось, нарешті, моя мрія здійснилася", - сказала Могилевська.

Вона також розповіла, що довго готувалася до того, щоб стати мамою. Вона вивчала інформацію про всиновлення та відвідувала курси для прийомних батьків.

шн

"Я дуже вдячна Богу"

Могилевська зізналася, що дуже вдячна Богу за те, що Він дав їй можливість стати мамою.

"Я дуже вдячна Богу за те, що Він дав мені цих дітей. Вони – найдорожче, що у мене є. Я буду любити їх до кінця своїх днів", - сказала співачка.

Історія про надію

Історія Наталії Могилевської – це історія про надію. Це історія про те, що навіть у найтемніші часи можна знайти щастя.

Співачка стала прикладом для багатьох людей, які мріють про дітей. Вона показала, що всиновити дитину – це не просто, але це можливо.

Історія Могилевської також є нагадуванням про те, що кожна дитина заслуговує на любов і турботу.

Варто відзначити, що у Могилевської є кохана людина, яка у всьому її підтримує. Ймовірно, це рішення вони прийняли спільно.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська розповідала, що майже 10 років була одна. Через кар'єру у неї не було часу будувати особисте життя. Однак, пізніше вона про це пошкодувала. Як розповіла артистка, вона переживала з приводу того, що у неї не було дітей.

Також співачка сказала, що не сумнівається в тому, що Україна переможе у цій війні.