Як комунальні служби Дніпра відновлюють тепло та водопостачання. Оперативна інформація на 18.00

У Дніпрі дефіцит потужності в енергосистемі відсутній вже 19 день поспіль і наразі не прогнозується. Більше того, зросла доступна потужність в енергосистемі, що підвищує її операційну безпеку та зменшує ризики виникнення дефіциту. На сьогодні споживання покривається українською генерацією та незначним імпортом. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпровської міської ради.

Тепло та вода

Станом на 18:00 у місті працюють всі підвищувальні насосні та фільтрувальні станції, аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні. На цей час в роботі і всі об’єкти КП «Теплоенерго, КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс Дніпро». 

Аварійні роботи

Комунальні служби Дніпра завершують роботу за заявками жителів міста про засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також за зверненнями про пошкодження на мережах водопостачання.

На цей час комунальники уже виконали роботи:

  • по просп. Петра Калнишевського, 10. На прохання ЖЕКу було припинено водопостачання на час проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах, подачу води відновлено;
  • Запорізьке шосе, 40а. Аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» завершила ремонтні роботи, жителі будинку уже з водою;
  • по пров. Стефаника, 1 також виконано роботи, жителі пров. Стефаника та вул. Апостолівська з водою.

Близько 18:00 до КП «Дніпроводоканал» надійшло повідомлення про пошкодження водопроводу по пров. Тайговий,2, припинено водопостачання декільком будинкам по пров. Тайговий,2-10. 

Ремонтні роботи та відновлення водопостачання заплановано на завтра.

Аварійна служба КП «Коменергосервіс» завершило роботи на пориві трубопроводу опалення, що забезпечував опаленням будинки по вул. Буковинська, 2а, 4 , вул. Семафорна, 2, 4 та поліклініку. І житловий фонд, і медзаклад уже з теплом.

Бригада КП «Теплоенерго» також уже впоралася з роботою по вул. Діївська, 40 (12-15 під’їзд) та по пр. Слобожанському, подачу тепла відновлено.

Тепловики завершили ремонтні роботи і на теплотрасі по вул. Батальйону Дніпро. Жителі трьох будинків по вул. Батальйону Дніпро 6, 6а, 6в з теплом.

Жилсервіс-14 завершив роботи  по вул. Архітектора О. Петрова, 21 , теплопостачання відновлено.

Ще тривають роботи по В. Діївській, 4

Комунальники докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше зквершити роботи і відновити подачу тепла

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть оперативно та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Міська влада опікується об’єктами критичної інфраструктури та робить все можливе, аби ніщо не вплинуло на їх роботу. Всі проблемні ситуації з подачею води та тепла в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни.

Куди звертатися

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:  

  • (056) 732-12-12  
  • (095) 732-12-12  
  • (096) 732-12-12  
  • (073) 732-12-12

Також заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачання можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

  • (095) 816-39-11   
  • (093) 261-32-25   
  • (063) 402-79-56   
  • (063) 681-61-82   
  • (068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі запустили безкоштовну маршрутку: як вона їздить.